måndag 2 augusti 2010

de senaste dagarna

Forra tisdagen sa akte vi till en stad som heter Trinidad som ligger norr ut! resan tag hela natten och i Tirnidad bodde vi en natt hos nen van till Joses familj. Efter det sa akte vi vidare norr ut mor Santa Ana som ar en liten stad som Joses pappa vaxte upp i, resan tog 6 timmar ocg vi fick punktering 3 ganger under de forsta 90minutrarna! det var nastan enbart sandvagar dit...

Vi var i Santa Ana i ca en vecka och under 3 dagar var det fest i staden! under festen var det folk som dansade, folk som visade upp sina hastar, tjuraktion, tjurridning och middagar (bolivias president ocg jag var pa samma middag haha) m.m.

Santa Ana ar en moppe stad, alla aker moppe overallt (fast det ar gangavstand i hela staden) sa vi hyrde moppe nagra dagar och koprde runt och tittade pa allt!

I fredags sa akte vi tillbaka till Trinidad och sov dar en natt innan vi akte vidare mot Santa Cruz sa akte vi och badade i en sjo. Vi kom tillbaka till Santa Cruz igar morse! och igar kvall var jag och Jose och kollade pa fotboll, det var ganska kul faktiskt!

Forsta pungteringen pa vagen till Santa Ana (innan det hunnit bli sandvagar)
De har batarna tog oss plus bussen over floderna pa vagen!
Jose och Carmina i Santa Ana
Jag i Santa Ana

Kelvin badar i Trinidad

Jose och Crmina i vattnet

2 kommentarer:

  1. Ah vad mycket fina bilder! Vad hade du pa dig pa middagen med presidenten? Glom inte att hora av dig med era Heathrow tider!

    SvaraRadera
  2. Blir glad över att se att ni har det roligt :) //Marcelo

    SvaraRadera